Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
543.3 kJ /
130.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Paëlla
50min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Pompoen baba ganoush
35min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Bananenbrood
1u. 50min